SANLAB Learning Technologies
TR
|
EN

Blog

— HABER

SANLAB, elektrikli araç bakım simülatörünü TEKNOFEST’te sergiledi. 

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST, 27 Nisan- 1 Mayıs tarihlerinde Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşti. Geliştirdiği sanal gerçeklik uygulamaları ile birçok firmanın çözüm ortağı olan SANLAB, paydaşı olduğu Teknopark İstanbul standında Elektrikli Araç Bakım Simülatörü ile kullanıcılara gerçekçi bir mesleki deneyim yaşattı.

08 Mayıs 2023
Salih Kükrek haber fotoğrafı

— HABER

Afetlerde Doğru Müdahele için Ehil İş Makinası Operatörleri Şart.

İş makinaları sanayiden lojistiğe, madencilikten inşaat ve kentsel dönüşüm süreçlerine kadar hemen her sektörde yaygın olarak kullanılıyor. Türkiye’nin 55 ilinde 230’dan fazla noktada simülasyon merkezi kuran ve binlerce iş makinası operatörünün yetiştirilmesine vesile olan SANLAB’ın Kurucu Ortağı Salih Kükrek, bu operatörlerin afetlerde de önemli görevler üstlendiğini kaydetti.

14 Mayıs 2023

Kategoriler

— HABER

Geliştirdiği Simülatör Togg’da Kullanılıyor.

SANLAB, Ar-Ge ve İnovasyon Desteği ile Bekoloder Simülatörü geliştirdi. Endüstriyel Uygulama Desteği ile Türkiye’nin ilk simülatör fabrikasını kurdu. Temellerini KOSGEB’le attığı bu teknoloji sayesinde Togg’a özel bir simülatör geliştirdi.

11 Nisan 2023

— MEDYA

SANLAB ve İstanbul Rumeli Üniversitesi arasında elektrikli ve hibrit araçlar alanında ortak faaliyetler yürütmeyi amaçlayan bir işbirliği sözleşmesi imzalandı.

Bu işbirliği kapsamında, İstanbul Rumeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen elektrikli ve hibrit araçlara yönelik eğitimlerde SANLAB'ın teknolojileri kullanılacaktır.

08 Nisan 2023

— HABER

SANLAB Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Zirvesi’ne katılıyor

Türkiye’nin öncü simülatör üreticisi SANLAB, OSTİM Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek ‘Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar Zirvesi’ne katılacak. Zirvede ‘Türkiye’de E-Mobilite ve Sektörel İnsan Kaynağı’ panelinde konuşma yapacak olan SANLAB Kurucu Ortağı Salih Kükrek, elektrikli araçlar alanındaki gelişmelere dikkat çekecek. Kükrek, sektörde ihtiyaç duyulan insan kaynağına yönelik geliştirdikleri teknolojileri anlatacak.

09 Ocak 2023

— HABER

Elektrikli araç sektöründeki insan kaynağı ihtiyacına ortak çözüm.

Sanlab ve E-Autotrek arasında imzalanan işbirliği kapsamında elektrikli ve hibrit araçların yapısı, bileşenleri, çalışma ve bakım prensiplerine yönelik teorik ve simülasyon tabanlı uygulamalı eğitimler gerçekleştirilecek.

23 Mart 2023